VÝMĚNA LCD DISPLEJE :

lcd crash mStát se to může komukoliv. Chcete rychle zavřít svůj notebook, uchopíte za rožek a ..... máte oči pro pláč. Zjistíte, že displej nevydržel.

Ono těch závad může být více a za některé si ani nemůžete, prostě i ten displej na notebooku, tabletu, nebo telefonu, se může pokazit.

Je ale pravda, že nejčastěji displej praskne. Buď se to stane při zavírání, nebo se zařízením nechtíc (někdy i naschvál) o něco praštíte atd.. .

Můžeme Vás uklidnit, není to konec světa. Vyměnit vadný displej je dneska jedna z nejčastějších hardwarových oprav.

Stačí, když k nám zařízení donesete a my už se o zbytek postaráme.
Výměna LCD na notebooku vyjde zpravidla cca 1900 - 2500,- Kč s DPH, záleží samozřejmě na typu, velikosti, rozlišení. Doba výměny je závislá na dostupnosti konkrétního displeje, většinou je oprava hotova do 2 až 3 dnů.
Displeje měníme i na telefonech a tabletech. Důležité je přitom vždy zvážit, zda je pro vás oprava ještě finančně výhodná, jestliže pořizovací cena nového zařízení je například 3000,- kč a méně.
 
 

Otevírací doba

Po - Pá : 08:00 - 17:00

So : Zavřeno

Ne : Zavřeno

Silvestr a Nový rok:

ZAVŘENO

 


 

Kontakty

prodejna : +420 571 417 996

mobil : +420 604 208 500

email : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 


 

IPK PODPORA

ipk podpora

 


 

Facebook

facebook
 

 


 

 

 

Informace o EET

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

 


 

 

 

Webhosting - C4

120x60